Wijnproeverij bij jou thuis

Lijkt het je leuk om een wijnproeverij bij jou thuis te organiseren? Met familie, vrienden, vriendinnen of collega’s? Gezellig, Vinolove komt graag bij jullie langs (uitsluitend in Friesland).

Wat kun je verwachten?

In een ongedwongen en gezellige sfeer verzorgt Vinolove een wijnproeverij bij jou op locatie. De wijnproeverij duurt ongeveer 1,5 tot 2 uren. Na een korte uitleg over hoe je wijn proeft en beoordeelt, gaan we een aantal verschillende wijnen bespreken, ruiken en proeven. Tussendoor krijg je handige tips en algemene kennis over wijn en doen we een wijnquiz waar een mooie prijs mee te winnen is!

Wat regel jij?

Als jij een aantal enthousiaste wijnproevers regelt, regelt Vinolove de rest.

Wat regel ik?

Natuurlijk regel ik de wijn! Maar ook over wijn- en waterglazen, waterkaraffen, spittoons (om de wijn eventueel in uit te spugen) en een lekker vers stokbroodje hoef jij je niet druk te maken. Dat regel ik. Wil je ook huisgemaakte amuses bij de wijnen? No problem! Mijn culinaire partner stemt de amuses volledig af op de smaak van de wijnen. Let op: vanaf 1 januari 2023 verzorgt Vinolove uitsluitend bijpassende amuses vanaf 20 personen.

Wat zijn de kosten?

Een wijnproeverij kost €25,00 per persoon en is vanaf minimaal 8 personen en tot maximaal 30 personen. Wil je er ook bijpassende amuses bij? Dan kan vanaf 20 personen voor een meerprijs van €15,00 per persoon.