Wijnproeverij bij jou thuis

Lijkt het je leuk om een wijnproeverij bij jou thuis te organiseren? Met familie, vrienden, vriendinnen of collega’s? Gezellig! Normaal kom ik graag persoonlijk bij jullie langs om de wijnproeverij te verzorgen. Dat is op dit moment helaas niet mogelijk door de maatregelen rond Covid-19. Maar een online wijnproeverij kan wel!

Wat kun je verwachten?

In een veilige, ongedwongen en gezellige sfeer geef ik online een wijnproeverij. De online wijnproeverij duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. We bespreken, ruiken en proeven een aantal verschillende wijnen. Hier en daar ‘schenk’ ik jullie handige tips en algemene kennis over wijn. Iedereen ontvangt ruim op tijd een proefdoos per post met een aantal wijnen en een proefmapje om notities te maken (als je dat wilt). Op de afgesproken datum en tijd begeleid ik de wijnproeverij persoonlijk, maar dan online via Teams! Tijdens de proeverij doen we een quiz. Aan het eind van de wijnproeverij weten we wie de beste wijnkenner van jullie gezelschap is. Voor die persoon is er natuurlijk een leuke prijs.

Wat regel jij?

Als jij een aantal enthousiaste wijnproevers regelt, regel ik de rest. Jullie hoeven niet fysiek bij elkaar te zitten. Iedereen kan veilig vanuit huis deelnemen via Teams. Lekker Corona-proof! Iedereen moet wel even zelf een wijnglas en waterglas regelen. En natuurlijk een pc, laptop of telefoon waarmee je de online wijnproeverij kunt volgen.

Wat regel ik?

Natuurlijk regel ik de wijn voor jullie. Die komt ruim op tijd per post naar jullie toe met een korte uitleg en instructies. Jullie ontvangen vlak voor de wijnproeverij begint, een linkje waarmee je kunt deelnemen in Teams.

Wat zijn de kosten?

Een online wijnproeverij kost €29,50 per persoon voor 3 verschillende wijnen en is voor minimaal 4 personen. Meer wijnen proeven? Dat kan natuurlijk altijd, vraag even naar de mogelijkheden.