Mijn passie voor wijn

Vinolove is ontstaan vanuit een passie. Mijn passie voor wijn. Ik vind wijn een heel spannend en veelzijdig product. Het heeft iets mysterieus, maar er wordt soms ook heel ingewikkeld over gedaan. Nergens voor nodig…

Vinolove - Passie voor wijn

Mysterie ontrafeld

De laatste jaren heb ik me verdiept in de wereld van wijn. Om het mysterie een beetje te ontrafelen, maar vooral omdat ik zo blij word van wijn. In 2015 heb ik het diploma ‘SWEN-3’ gehaald op de Wijnacademie in Maarn. Wijn en spijs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus in 2018 heb ik ook het diploma ‘Sommelier’ op de Wijnacademie gehaald. Begin 2016 startte ik met mijn bedrijf Vinolove. Ik geef onder andere wijnproeverijen aan huis en bij bedrijven in Friesland. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan daarbij voorop. Gasten moeten vooral een leuke middag of avond hebben en kennismaken met verschillende wijnen, eventueel met bijpassende hapjes. De kennis die ik erbij ‘schenk’, krijg je cadeau. Zonder poespas, gewoon lekker toegankelijk.

Schrijven over wijn

Naast het geven van proeverijen, schrijf ik over wijn, wijnproeverijen en mijn wijnavonturen. Open, eerlijk, persoonlijk en soms met een vleugje humor. Benieuwd? Je leest mijn krabbels op VinoBlog.

Wordt mijn passie jouw passie?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van mijn verhaal? Lovely! Dan is mijn eerste doel bereikt: mijn passie overbrengen op anderen. Misschien kan ik je nog enthousiaster maken tijdens een wijnproeverij! Op de pagina wijnproeverijen lees je er alles over. Tot snel?

Vinolovely groet, Sandra