Mijn passie voor wijn

Hi, mijn naam is Sandra Everts, oprichter en eigenaar van Vinolove sinds 2016. Vinolove is ontstaan vanuit mijn passie voor wijn en specialisatie in communicatie en organisatie. Ik vind wijn een spannend en veelzijdig product. Het heeft iets mysterieus. Maar er wordt vaak ook heel ingewikkeld over gedaan. Zonde en nergens voor nodig, want wijn is gewoon lekker en heel boeiend! Ik neem je daar graag in mee.

Vinolove - Passie voor wijn

Over mij

De laatste jaren heb ik me vanuit mijn passie verdiept in de wereld van wijn. In 2015 heb ik op de Wijnacademie in Maarn mijn wijndiploma’s gehaald. Wijn en spijs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus in 2018 heb ik daar ook het diploma ‘Sommelier’ nog aan toegevoegd.

Begin 2016 startte ik met mijn bedrijf Vinolove. Ik geef onder andere wijnproeverijen aan huis en bij bedrijven in Friesland. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan daarbij voorop. Gasten moeten vooral een leuke middag of avond hebben en kennismaken met verschillende wijnen, eventueel met bijpassende amuses. De kennis en tips die ik bij mijn wijnproeverijen geef, krijg je cadeau. Zonder poespas, gewoon lekker toegankelijk.

Adviseren over wijn

Inmiddels heb ik een vast klantenbestand opgebouwd. Klanten die ik ken doordat ze ooit een wijnproeverij van mij hebben gehad, klanten die mij volgen op social media, vrienden, bekenden, collega’s en oud-collega’s. Ik ken hun smaak na een tijdje goed en adviseer ze regelmatig op wijngebied. Ben jij op zoek naar iets speciaals of wil je vrijblijvend advies? Mail of app mij en ik adviseer je met liefde.

Verkopen van wijn

Tsja, adviseren is leuk en doe ik graag. Maar natuurlijk kan je ook heerlijke wijnen bij Vinolove kopen! Ik krijg vaak de vraag: “Wat voor wijn verkoop je dan? Wijn uit een bepaald land, een bepaalde streek of van een bepaald wijnhuis?”. Het antwoord is simpel: “Ik verkoop jou alleen maar wijn die ik lekker en goed vind en waar ik achter sta.” Ik heb (nog) geen webshop, maar via Facebook en Instagram post ik regelmatig tips voor lekkere wijn.

Schrijven over wijn

Naast het geven van proeverijen, schrijf ik over wijn, wijnproeverijen en mijn wijnavonturen. Open, eerlijk, persoonlijk en met een vleugje humor. Benieuwd? Je leest mijn krabbels op VinoBlog.

Wordt mijn passie jouw passie?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van mijn verhaal? Lovely! Dan is mijn eerste doel bereikt: mijn passie overbrengen op anderen. Misschien kan ik je nog enthousiaster maken tijdens een wijnproeverij! Op de pagina wijnproeverijen lees je er alles over. Tot snel?

Vinolovely groet, Sandra