Wijnproeverij op een prachtige locatie

Wil je graag een wijnproeverij organiseren, maar heb je er thuis geen geschikte ruimte voor? Geen probleem. Vinolove kan ook een locatie voor je regelen. Ik heb een samenwerking met meerdere locaties in de binnenstad van Leeuwarden.

Brownies & downieS

Op de Nieuwestad 1 in Leeuwarden staat een prachtig hoekpand waar Brownies & downieS de heerlijkste koffie, lekkernijen en gerechten serveert. Maar Vinolove kan in de gezellige ‘huiskamer’ op de 1e verdieping ook wijnproeverijen verzorgen. De ruimte is heel geschikt voor groepen van 10 tot 20 personen. En de ‘kanjers’ van Brownies & downieS helpen mij maar al te graag mee.
Brownies & downieS Leeuwarden   Brownies & downieS Leeuwarden   Brownies & downies Leeuwarden

Parlement van Engeland

In de Weerd (binnenstad Leeuwarden) staat een prachtig monumentaal pand, genaamd ‘Parlement van Engeland‘ waarin zich een sfeervolle tuinkamer bevindt. Deze ruimte leent zich perfect voor een wijnproeverij voor maximaal 10 personen.

 Parlement van Engeland Leeuwarden      Parlement van Engeland Leeuwarden

Bijpassende hapjes erbij?

Uiteraard kan ik ook bij mijn wijnproeverijen op locatie heerlijke, huisgemaakte amuse-hapjes serveren. Samen met culinaire partner stem ik de hapjes qua smaak helemaal af op de wijnen. Een ware beleving!

Wil je een proeverij op een van deze locaties?

Neem voor meer informatie over een wijnproeverij in het Parlement van Engeland of bij Brownies & downieS even contact op.